High End Audio

High End Audioverzekering

Het streven naar een optimale reproductie van muziek in de huiskamer kan uitgroeien tot een prachtige hobby. Stap voor stap wordt een audio installatie samengesteld in het streven naar perfectie. In dit streven wordt vaak flink geïnvesteerd in apparaten, luidsprekers, bekabeling en bezit men een riante verzameling geluidsdragers. En om deze droom geen nachtmerrie te laten worden is het natuurlijk goed verzekerd. Toch..?

Een doorsnee inboedelverzekering dekt maximaal € 12.000 aan computers, beeld en geluidsapparatuur, accessoires en beeld of geluiddragers. Samen dus. Zomaar de helft kan al worden ingenomen door computers en beeldapparatuur die men in huis heeft.  Rest er € 6.000 op basis van nieuwwaarde voor de audio. En dat is soms al te weinig voor de collectie elpees..

High End Audioverzekering

Foto: Audio21 te Wapenveld

De voordelen

Met een High End Audioverzekering is al uw audio goed verzekerd. Niet alleen de apparatuur, maar ook uw muziekcollectie en bekabeling. Alle risico’s zijn te verzekeren, overal ter wereld en op elke locatie. Zelfs tijdens transport. Ook is er automatisch een overdekking van recentelijk aangekochte items mogelijk. We helpen u desgewenst geheel vertrouwelijk bij het professioneel taxeren en verzekeren van uw collectie. Uw audio is dan verzekerd tegen de taxatiewaarde.

Een  verzekering voor uw high end audio is altijd maatwerk. Wij werken met meerdere verzekeraars samen en kunnen zo altijd een passende verzekering bieden. U kunt, geheel vrijblijvend, een offerte aanvragen. Bij sommige verzekeraars is de dekking voor high end audio als extra dekking opgenomen in een inboedelverzekering. Wij kijken wat het beste bij uw situatie past.