055-3600102 info@be-insured.info

Auto verzekeren

Heeft u een auto, dan bent u wettelijk verplicht deze tenminste WA te verzekeren. Mocht u betrokken raken bij en ongeval, waarbij u als schuldige wordt aangewezen, dan wordt in ieder geval de tegenpartij schadeloos gesteld.

De meeste mensen sluiten bij aanschaf van de auto een verzekering af en deze loopt dan stilzwijgend door, tot er een ander exemplaar komt. Toch kan het heel lonend zijn uw autoverzekering af en toe eens tegen het licht te houden. De waarde van de auto daalt met de tijd en ook uw eigen situatie kan veranderen. En soms is uw auto verzekeren bij een andere maatschappij gewoon een stuk goedkoper. Dit levert soms wel een besparing van € 40 per maand op!

Wij vergelijken gratis uw verzekering met het huidige aanbod van diverse verzekeraars. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Kijk op www.be-insured.info/autoverzekering, vul het formulier in en zie direct wat uw besparing kan zijn!

Beoordeel ons
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

be-insured
Average rating:  
 1 reviews
 by Peter van Burik
Prima

Al een aantal jaren onze oldtimer verzekeringen hier ondergebracht. Zeer tevreden. Mensen denken met je mee. Zo staan ze nu op 1 collectiepolis. Scheelde een mooi beetje in de premie! Ook waren er wat problemen met mijn vaste taxateur die niet bevoegd bleek te zijn. Binnen de kortste keren regelden zij een taxateur met kennis van zaken. Top geregeld