Over be-insured

Be-insured is een verzekeringskantoor, gevestigd in Apeldoorn. Bij ons kunt u terecht voor al uw zorg- en schadeverzekeringen, zowel zakelijk als particulier.

Wij werken samen met alle bekende verzekeraars en kunnen samen met u bepalen welke verzekeraar en welke verzekering het beste bij u past. Hierdoor kunt u gebruik maken van de voordelen die de verschillende verzekeraars bieden, maar toch alles regelen op één adres.

Via deze site kunt u direct de premies van de verschillende verzekeringen berekenen en zelfs afsluiten. Overlegt u liever met ons of heeft u vragen, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

be-insured is een erkend leerbedrijf

Service
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9 en 22 uur en in het weekend tussen 10 en 18 uur. Onze adviseurs zijn buiten kantoortijden alleen bij spoed bereikbaar. U kunt na 17 uur wel een boodschap achterlaten. U wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.

Voor zaken die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag zijn wij buiten kantooruren bereikbaar op 06-29090502. Denk hierbij aan het melden van een ongeval of het aanmelden van een auto die al op uw naam staat. Op afspraak zijn wij ook buiten onze kantoortijden beschikbaar.

Openingstijden kantoor:

Maandag 9 – 17 uur
Dinsdag 9 – 17 uur
Woensdag 9 – 17 uur
Donderdag 9 – 17 uur
Vrijdag 9 – 17 uur

Naast onze ruime bereikbaarheid bieden wij extra service. Wij regelen al uw verzekeringszaken en u kunt ons direct, persoonlijk, bellen met vragen. Wilt u weten of een behandeling door uw zorgverzekeraar vergoed wordt? Bent u benieuwd naar uw schadevrije jaren? Heeft uw zoon een bal door de ruit van de buren geschoten? Wij zoeken het voor u uit, begeleiden de aanvraag en zorgen voor een correcte afhandeling.

Wilt u al uw verzekeringen onderbrengen op één adres, met een persoonlijke service en tegen scherpe tarieven? Dan zit u goed bij ons!

Meer informatie?
Bel ons op 055-3600102 of kom langs op ons kantoor in Apeldoorn.

 

Beoordeel ons

3 thoughts on “Over be-insured

 1. Wil ace toestelverzekering opzeggen
  Polisnr SPLNE18762
  Verzekerd toestel sony xperia z
  Nummer. 351680061244087

  1. Hallo Marielle,

   Het lijkt erop dat deze verzekering niet via ons is afgesloten. Als je even contact met ons opneemt dan denken we graag even met je mee waar hij mogelijk wel is ondergebracht. Wij zijn te bereiken op 055-360 01 02.

   Met vriendelijke groet,
   be-insured

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *