Mijn verzekeringen op een rij

Overzichtelijk en actueel

Welke verzekeringen heb ik eigenlijk allemaal? Heb ik er misschien zelfs twee voor hetzelfde? En waar is de polis als ik ‘m nodig heb? Mijnverzekeringenopeenrij.nl is dé plek waar al uw verschillende verzekeringen staan. Online, alleen voor u. Alles netjes op orde, zonder papierwerk. Dat geeft inzicht en vooral rust. Ook als u voor iemand anders zorgt en helpt bij het regelen van verzekeringen.

 

Of u nu thuis bent of onderweg, u heeft alle informatie over uw verzekeringen altijd bij de hand. Op uw computer, tablet of smartphone. Denk aan polisnummers en contactgegevens van de verzekeraar. Handig, als u snel iets moet regelen bij bijvoorbeeld schade. Of als uw polis ergens midden in een enorme stapel administratie ligt en u de polis juist nu nodig heeft.

Beoordeel ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *