055-3600102 info@be-insured.info

Online een verzekering afsluiten is tegenwoordig heel normaal. Heb jij veel ervaring of kennis van het product wat je af wilt sluiten en geen behoefte aan advies? Dan kun je kiezen voor ‘execution only’. Dit betekent dat je zonder hulp van een adviseur zelf je product uitkiest en afsluit.

Niet voor iedereen geschikt
Een verkeerde keuze kan grote gevolgen hebben. Je moet er bijvoorbeeld niet aan denken dat je huis onderverzekerd is, of dat je bij een verkeersongeluk je eigen nieuwe auto niet vergoed krijgt. Voldoende kennis is dus heel belangrijk.

Vragen die je jezelf kan stellen zijn:

  • Weet je hoe het product werkt, wat de voorwaarden zijn en of dit bij jou past?
  • Wat gebeurt er als je situatie verandert, bijvoorbeeld bij een verhuizing of echtscheiding?
  • Wat wordt er uitgekeerd bij schade en is dat voldoende voor herstel of om een vergelijkbaar product terug te kopen?
  • Zijn er belangrijke data in de toekomst, zoals een taxatierapport of herbouwwaardemeter die verlopen? En wat moet je dan doen?

Voor complexe producten, zoals hypotheken en pensioenen, word je gevraagd vooraf een kennistoets te maken. Bij de ‘gewone’ particulier schadeverzekeringen wordt dit niet gedaan. Belangrijk dus dat je goed weet waar je voor kiest.

Sluit je online een verzekering af via be-insured, dan is het altijd mogelijk om advies te krijgen over je product, ook als je die zonder tussenkomst van één van onze adviseurs hebt afgesloten. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten. Ook wanneer wij twijfelen of de aanvraag klopt, zullen wij altijd contact met je opnemen om de aanvraag even door te nemen.

Contact opnemen

[contact-form-7 id=”7129″ title=”Contact zakelijk”]
Beoordeel ons