Administratieve hulp

Uw administratie op orde. Het geeft rust, overzicht en bespaart uiteindelijk ook tijd en geld. Vindt u het lastig om uw administratie goed te regelen, heeft u er de tijd niet voor, of komt u er simpelweg gewoon niet uit? Be-insured kan u hierbij ondersteunen met administratieve hulp.

De administratieve hulp wordt precies samengesteld aan uw behoefte. Wilt u dat wij alleen uw verzekeringen beheren? Wilt u dat wij uw inkomstenbelastingaangifte voor u verzorgen? Of legt u liever uw complete financiële administratie bij ons neer? Het is allemaal mogelijk.

N.B. Lopen uw verzekeringen al via ons, dan is het beheer van verzekeringen en de afhandeling bij schades uiteraard service!

Budgetbeheer

 

Naast administratieve hulp kunt u ook bij ons terecht voor budgetbeheer en/of coaching. Voor veel mensen is het tegenwoordig dagelijkse praktijk; alle eindjes aan elkaar knopen om het eind van de maand te halen. Tot het moment dat het echt niet meer gaat. Betalingen worden uitgesteld en afgesteld, post niet meer opengemaakt en u ziet door de bomen het bos niet meer.

Uiteindelijk wordt uw situatie uitzichtloos. U heeft het gevoel de grip op uw eigen leven kwijt te zijn. Dit levert een hoop stress op en kan u letterlijk ziek maken. Uiteindelijk rest niets anders dan failliet gaan en/of een schuldsanering.

 

Wat kunnen wij voor u doen?

 

Wij helpen u graag met uw budgetbeheer voordat het zover komt. Samen met u maken we een overzicht van uw inkomsten, uitgaven en eventuele schulden. Hieruit komt een plan waarin precies staat hoeveel geld u nodig heeft om uw vaste lasten te betalen, hoeveel geld er naar de schuldeisers gaat én wat er over blijft om per dag van te leven. Zo heeft u een duidelijk plan om uw situatie aan te vangen.

Ook als het u even teveel wordt maar er zijn geen schulden, kan budgetbeheer of coaching gestart worden. Samen met u stellen we een plan op en richten uw budget zo in, dat u de hele maand rond kunt komen.