055-3600102 info@be-insured.info

Voor alle inkomens, zakelijke en

particuliere

verzekeringen

Zorgverzekering met korting via Antonio

Via Antonio kun je een collectieve zorgverzekering afsluiten. Hiervoor hebben wij met verschillende verzekeraars speciale afspraken gemaakt over premiekorting en extra voordelen. Hieronder zie je wat deze voordelen zijn en kun je de verzekering direct afsluiten. Het aanbod geldt ook voor je partner en eventuele  kinderen.

Be-insured biedt je vóór, tijdens en ook ná het afsluiten van je zorgverzekeringen ondersteuning. Je kunt het hele jaar bij ons terecht met vragen over je verzekering.

Aanbod CZ

12% korting op de aanvullende en tandartsverzekering

FitzMe

Het FitzMe portal is een online platform met praktische informatie, oefeningen en diverse gezondheidsprogramma’s. Met het FitzMe portal kun je aan de slag met de meest voorkomende arbeidsrisico’s, bijvoorbeeld werkstress, fysieke belasting en slaapproblemen.

 

Klantvoordeel

Verzekerden van CZ ontvangen korting op producten zoals brillen, zonnebrand, waterflessen enz.

 

Aanbod Menzis

12% korting op de aanvullende en tandartsverzekering

SamenGezond

SamenGezond is een spaarprogramma waarmee je punten kunt verdienen en die je in de webshop kunt uitgeven aan korting of speciale producten gerelateerd aan de zorg. Of je kunt doneren voor een goed doel.

 

Aanbod Zilveren Kruis

– 5% korting op aanvullende verzekering
– Ruime vergoeding voor alternatieve geneeswijzen en fysiotherapie
– Collectiviteitnummer: 207046239

Actify

De Actify- app helpt je in kleine stappen naar een gezondere leefstijl. De app coacht je met praktische tips, lekkere recepten, een stappenteller, inspiratie en meditaties.

 

Het team van specialisten staat voor je klaar


Nog meer besparen? Vraag het Lola
Wil je meer informatie over andere verzekeringen? Misschien voor een aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandverzekering of woonhuisverzekering enz. Lola denkt graag met je mee.