055-3600102 info@be-insured.info

Autoverzekering

Zorgeloos de weg op? Kies eenvoudig de autoverzekering die bij jou past.       Er zijn drie verschillende dekkingsmogelijkheden:

  • WA-dekking
  • WA+ beperkt Casco (WA plus)
  • WA+ volledig Casco (allrisk).

Daarnaast is de autoverzekering uit te breiden met een aantal aanvullende verzekeringen; schadeverzekering voor inzittenden, ongevallen voor inzittenden en een verkeersrechtsbijstandverzekering.

Heb je een auto van 10 jaar of ouder? Dan is hij wellicht te verzekeren als youngtimer. Klik op de button hieronder voor meer informatie.

De verschillende dekkingen

WA-dekking (Wettelijke Aansprakelijkheid)
Deze verzekering dekt de schade die jij met jouw auto toebrengt aan personen of andermans spullen. De schade aan je eigen auto is bij de WA-dekking niet meeverzekerd. Deze autoverzekering is wettelijk verplicht voor iedere auto.

WA+ beperkt casco (WA plus)
Met deze autoverzekering ben je ook verzekerd voor schade aan de eigen auto na brand, storm, diefstal en glas(ruitbreuk). Ontstaat er door jouw schuld schade aan de eigen auto, bijvoorbeeld door een botsing? Die kosten zijn niet verzekerd.

WA+ volledig casco (ook wel allrisk genoemd)
Met deze autoverzekering verzeker je alles wat hierboven genoemd is. Bovendien ben je met de allrisk polis verzekerd voor alle schade aan je eigen auto.   Veroorzaak jij zelf de schade, bijvoorbeeld door een aanrijding, dan krijg je de kosten vergoed.

Schadeverzekering voor inzittenden:
Financiële bescherming voor jou en de medepassagiers – wel zo’n veilig idee als je samen onderweg bent. Als je medepassagier kosten maakt, voor bijvoorbeeld behandeling in het ziekenhuis of spullen die hij/zij bij zich heeft, dan zijn deze kosten verzekerd. Zelfs de kosten die de werkgever van de medepassagier moet maken, omdat diegene niet kan werken als gevolg van het ongeval, worden vergoed door de schadeverzekering voor inzittenden.

Ongevallen inzittendenverzekering:
Als de medepassagier blijvend invalide raakt of komt te overlijden, dan vergoedt de verzekeraar een vast bedrag.

Verkeersrechtsbijstand:
Voor alle juridische hulp na bijvoorbeeld een ongeval en pechhulp. De verzekering is geldig zowel binnen Nederland als in heel Europa.

Het team van specialisten staat voor je klaar


Nog meer besparen? Vraag het Lola
Wil je meer informatie over andere verzekeringen? Misschien voor een aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandverzekering of woonhuisverzekering enz. Lola denkt graag met je mee.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

be-insured
Average rating:  
 0 reviews