055-3600102 info@be-insured.info

Voor alle inkomens, zakelijke en

particuliere

verzekeringen

Autoverzekering


Zorgeloos de weg op? Kies eenvoudig de autoverzekering die bij jou past.       Er zijn drie verschillende dekkingsmogelijkheden:

  • WA-dekking
  • WA+ beperkt Casco (WA plus)
  • WA+ volledig Casco (allrisk).

Daarnaast is de autoverzekering uit te breiden met een aantal aanvullende verzekeringen; schadeverzekering voor inzittenden, ongevallen voor inzittenden en een verkeersrechtsbijstandverzekering.

Heb je een auto van 10 jaar of ouder? Dan is hij wellicht te verzekeren als youngtimer. Klik op de button hieronder voor meer informatie.

De verschillende dekkingen

WA-dekking (Wettelijke Aansprakelijkheid)
Deze verzekering dekt de schade die jij met jouw auto toebrengt aan personen of andermans spullen. De schade aan je eigen auto is bij de WA-dekking niet meeverzekerd. Deze autoverzekering is wettelijk verplicht voor iedere auto.

WA+ beperkt casco (WA plus)
Met deze autoverzekering ben je ook verzekerd voor schade aan de eigen auto na brand, storm, diefstal en glas(ruitbreuk). Ontstaat er door jouw schuld schade aan de eigen auto, bijvoorbeeld door een botsing? Die kosten zijn niet verzekerd.

WA+ volledig casco (ook wel allrisk genoemd)
Met deze autoverzekering verzeker je alles wat hierboven genoemd is. Bovendien ben je met de allrisk polis verzekerd voor alle schade aan je eigen auto.   Veroorzaak jij zelf de schade, bijvoorbeeld door een aanrijding, dan krijg je de kosten vergoed.

Schadeverzekering voor inzittenden:
Financiële bescherming voor jou en de medepassagiers – wel zo’n veilig idee als je samen onderweg bent. Als je medepassagier kosten maakt, voor bijvoorbeeld behandeling in het ziekenhuis of spullen die hij/zij bij zich heeft, dan zijn deze kosten verzekerd. Zelfs de kosten die de werkgever van de medepassagier moet maken, omdat diegene niet kan werken als gevolg van het ongeval, worden vergoed door de schadeverzekering voor inzittenden.

Ongevallen inzittendenverzekering:
Als de medepassagier blijvend invalide raakt of komt te overlijden, dan vergoedt de verzekeraar een vast bedrag.

Verkeersrechtsbijstand:
Voor alle juridische hulp na bijvoorbeeld een ongeval en pechhulp. De verzekering is geldig zowel binnen Nederland als in heel Europa.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

be-insured
Average rating:  
 3 reviews
 by Nienke

Fijne communicatie en snelle goede service. Helemaal top

 by Peter van Wijik

Voorheen altijd mijn spullen goed verzekerd. Echter na kennismaking met Be-Insured ben ik verwend met extra service tegen een veel lager tarief. Helaas onlangs te maken gekregen met een schade aan de auto. En Be-Insured heeft hier z'n tanden ingezet en ik kon er blind vanuit gaan dat mijn auto tot tevredenheid is gerepareerd.

Kortom een verplichting wat door eigen keuze een verwennerij is geworden.

Gr. Peter

 by Mike de jong
goeie service

Ben zeer te spreken over de service en kwaliteit die door dit bedrijf word geboden. Kan ik aleen maar aanraden.Mvg Mike.