Autoverzekering

Goed verzekerd de weg op

Stel, u veroorzaakt een ongeluk met uw auto. De andere partij heeft schade. Daarvoor bent u aansprakelijk. Met de Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen (WAM-verzekering) bent u verzekerd voor de financiële gevolgen hiervan. De WAM-verzekering is wettelijk verplicht als u een auto bezit. Het maakt hiervoor niet uit of uw auto achter slot en grendel in de garage staat.

Er zijn drie verschillende dekkingsmogelijkheden: WA-dekking, WA + beperkt Casco (WA plus) en WA + volledig Casco (All Risk).

Daarnaast zijn er een aantal aanvullende verzekeringen toe te voegen aan uw autoverzekering, zoals een schadeverzekering voor inzittenden, ongevallen voor inzittenden en een verkeersrechtsbijstandverzekering.

Klik & Sluit

Verschillende dekkingen

WA-dekking (Wettelijke Aansprakelijkheid)
Dit is de meest beperkte en goedkoopste dekking. De schade die u met uw auto toebrengt aan personen of andermans spullen wordt vergoed. De schade aan uw auto is bij de WA-dekking niet meeverzekerd.

WA + beperkt casco (WA plus)
Dit is een uitgebreidere dekking dan de WA-dekking. Hiermee bent u ook verzekerd voor schade aan uw eigen auto na brand, storm, diefstal en ruitbreuk. Maar ontstaat er door uw schuld schade aan uw eigen auto, bijvoorbeeld door een botsing? Dan bent u hiervoor niet verzekerd.

WA + volledig casco (ook wel allrisk genoemd)
Met deze dekking bent u verzekerd voor alles wat hierboven genoemd is. Ook voor alle schade aan uw eigen auto ben verzekerd. Dus ook schades die uzelf hebt veroorzaakt, bijvoorbeeld bij een aanrijding door uw schuld.

Schadeverzekering voor inzittenden: Financiële bescherming voor u en uw passagier. Mocht uw mede-passagier kosten maken voor o.a. ziekenhuis of spullen die diegene bij zich heeft. Zelfs de kosten die de werkgever van de passagier moet maken omdat diegene niet kan werken n.a.v het ongeval worden vergoed door de schadeverzekering voor inzittenden.

Ongevallen inzittendenverzekering: Als uw passagier blijvend invalide wordt of komt te overlijden, dan vergoedt de verzekeraar een vast bedrag.

Verkeersrechtsbijstand: Voor juridische hulp na bijvoorbeeld een ongeval en pech hulp. De verzekering is geldig binnen Nederland, maar ook in heel Europa.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

be-insured
Average rating:  
 3 reviews
by Nienke on be-insured

Fijne communicatie en snelle goede service. Helemaal top

by Peter van Wijik on be-insured

Voorheen altijd mijn spullen goed verzekerd. Echter na kennismaking met Be-Insured ben ik verwend met extra service tegen een veel lager tarief. Helaas onlangs te maken gekregen met een schade aan de auto. En Be-Insured heeft hier z'n tanden ingezet en ik kon er blind vanuit gaan dat mijn auto tot tevredenheid is gerepareerd.

Kortom een verplichting wat door eigen keuze een verwennerij is geworden.

Gr. Peter

by Mike de jong on be-insured
goeie service

Ben zeer te spreken over de service en kwaliteit die door dit bedrijf word geboden. Kan ik aleen maar aanraden.Mvg Mike.