055-3600102 info@be-insured.info

Second opinion casemanagement verzuim

Laat Ons Jouw Hoofdpijndossier Oplossen!

Heb je een dossier dat je slapeloze nachten bezorgt? Misschien zit je met een kwestie waarbij je wel een paar frisse ogen kunt gebruiken. Geen zorgen, wij staan klaar om jouw hoofdpijn te verlichten – en dat kun je gratis uitproberen, zonder verder verplichtingen!

Wat Wij Bieden (Naast Een Lach):

Dossier Controle: We duiken in jouw dossier zoals een detective in een mysterieuze zaak. Sherlock Holmes is er niets bij! We spitten alles uit, ontdekken de verborgen details en zorgen ervoor dat je dossier tiptop in orde is.

Controle Wet Verbetering Poortwachter: Wetten en regels kunnen soms een doolhof zijn. Gelukkig zijn wij er om de weg te wijzen. We controleren of jouw dossier netjes door het bureaucratische doolhof is gekomen zonder ergens vast te lopen.

Wachtlijstbemiddeling: Zit je vast op een wachtlijst zo lang als de rij voor een concert van je favoriete band? Wij zorgen ervoor dat je sneller geholpen wordt. We trekken aan de juiste touwtjes en maken die lijst een stuk korter.

Zoeken naar de Juiste Partijen voor Preventie en Re-integratie: Het vinden van de juiste mensen voor preventie en re-integratie is als daten: je moet de perfecte match vinden. Wij spelen voor matchmaker en koppelen je aan de beste experts in het veld.

Co-financiering Mogelijkheden: Kosten besparen? Daar houden we van! Wij zoeken naar co-financieringsmogelijkheden zodat je niet alles zelf hoeft te betalen. Want wie wil er nu niet wat geld besparen?

Met onze second opinion casemanagement krijg je niet alleen een deskundige blik op jouw dossier, maar ook een flinke dosis humor en positieve energie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw hoofdpijn kunnen laten verdwijnen (nou ja, de administratieve dan).

Wij kunnen wel vertellen hoe goed we zijn, maar dat laten we liever aan onze relaties over.
Bel ze als je meer informatie wilt over onze werkwijze.

Na de overname van BbyZorg hebben wij contact gekregen met be-insured over onze verzuimverzekering en schadeverzekeringen. Er is op professionele wijze deskundig advies gegeven en het team van Be-insured heeft in korte tijd alles voor ons geregeld. Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening van Be-insured.

Gerrie Morren (Telefoonnummer 06-52324699)

Directeur, Bby Zorg