Collectieve zorgverzekering

Als werkgever heeft u groot belang bij gezonde en gemotiveerde werknemers. Simpelweg omdat u dan meer rendement uit uw organisatie haalt. Geen ziekteverzuim en tevreden medewerkers zijn belangrijke factoren om dit doel te bereiken. Een collectieve zorgverzekering kan daar een belangrijke rol in spelen.

U als werkgever, be-insured en de verzekeraars hebben hierin een gezamenlijk belang: het gezond krijgen en houden van uw medewerkers en hiermee uitval voorkomen. Dit maakt dat zowel be-insured, als de verzekeraars graag wat extra’s doen voor uw medewerkers.

Be-insured doet dit door onder andere bij te dragen aan preventie, interventies om verzuim te voorkomen of verkorten en wachtlijstbemiddeling. Medewerkers worden ondersteund bij zorgvragen en krijgen passend advies. Ook is FitFixer beschikbaar voor uw medewerkers. FitFixer motiveert uw medewerkers zelf actief bezig te zijn met hun eigen gezondheid. Op deze manier creëren we een organisatiebreed draagvlak waarin zowel werkgever en medewerkers actief bijdragen aan duurzame inzetbaarheid.

Wilt u meer informatie of een afspraak? Neem dan contact met ons op. Dit kan uiteraard ook buiten kantooruren.

collectieve zorgverzekering

Contact

collectieve zorgverzekering

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

be-insured
Average rating:  
 0 reviews