055-3600102 info@be-insured.info

Voor alle inkomens, zakelijke en

particuliere

verzekeringen

Collectieve zorgverzekering

Een collectieve zorgverzekering is een zorgverzekering die de medewerkers vanuit de werkgever wordt aangeboden. Het doel hiervan is, behalve het realiseren van een korting op de zorgpremie, meer sturing te geven en ziekteverzuim te voorkomen.

Ook preventief kan er veel gedaan worden op het gebied van vitaliteit en gezondheid. Samen met de zorgverzekeraar kan hiervoor een plan worden gemaakt ter ondersteuning van zowel de medewerkers als de werkgever. Gezamenlijk preventieve trajecten uitvoeren, zoals een preventief medisch onderzoek (PMO) om daarna samen met de zorgverzekeraar de juiste interventies te implementeren.

Samen met de zorgverzekeraar kunnen wij de juiste providerboog samenstellen. Volledig op maat gemaakt, op basis van de meest afgenomen interventies. Ook een bedrijfsgezondheidsbudget vormt een onlosmakelijk onderdeel van de collectieve zorgverzekering. Door middel van dit budget financiert de zorgverzekeraar mee in de preventieve trajecten die op basis van het gezamenlijke plan worden geïnitieerd. Dit creëert een optimale samenwerking tussen werkgever, zorgverzekeraar en wij als adviseur.            Zo wordt er meer inhoud gegeven aan de collectieve zorgverzekering én aan het gezondheidsbeleid bij je als werkgever.

Eens per drie jaar doet be-insured een marktonderzoek om te bekijken of de collectieve zorgverzekering nog voldoende aansluit bij je wensen en behoeften. Niet zozeer om een overstap naar een andere verzekeraar te forceren, maar juist om te investeren in een optimale en langdurige samenwerking.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

be-insured
Average rating:  
 0 reviews