055-3600102 info@be-insured.info

Voor alle inkomens, zakelijke en

particuliere

verzekeringen

Zorgverzekering met korting via CPG

Via CPG kun je een collectieve zorgverzekering afsluiten. Hiervoor hebben wij met verschillende verzekeraars speciale afspraken gemaakt over premiekorting en extra voordelen. Hieronder zie je wat deze voordelen zijn en kun je de verzekering direct afsluiten. Het aanbod geldt ook voor je partner   en kinderen.

Be-insured biedt je voor, tijdens en ook ná het afsluiten van je zorgverzekeringen ondersteuning. Je kunt het hele jaar bij ons terecht met vragen over je verzekering.

Aanbod CZ

  • 4% korting op de basisverzekering
  • 12% korting op aanvullende en tandartsverzekering
  • Zeer ruime vergoeding orthodontie

Het FitzMe portal is een online platform met praktische informatie, oefeningen en diverse gezondheidsprogramma’s. Met het FitzMe portal kun je aan de slag met de meest voorkomende arbeidsrisico’s, bijvoorbeeld werkstress, fysieke belasting en slaapproblemen.

Verzekerden van CZ ontvangen korting op producten zoals brillen, zonnebrand, waterflessen enz.

Bovenstaand overzicht is een indicatie waar geen rechten aan ontleend kunnen worden. Voor alle voorwaarden, raadpleeg de website van de verzekeraar.

Aanbod Zilveren Kruis

  • 5 % korting op basisverzekering
  • 12,5 % korting op aanvullende verzekering
  • Ruime vergoeding voor alternatieve geneeswijzen                                            en fysiotherapie
  • Collectiviteitsnummer: 207074319


De Actify- app helpt je in kleine stappen naar een gezondere leefstijl. De app coacht je met praktische tips, lekkere recepten, een stappenteller, inspiratie en meditaties.

Het team van specialisten staat voor je klaar

Wil je meer informatie over andere verzekeringen? Misschien voor een aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandverzekering of woonhuisverzekering enz. We denken graag met je mee.