055-3600102 info@be-insured.info

Voor alle inkomens, zakelijke en

particuliere

verzekeringen

Evenementenverzekering

Of je nu een groot of kleiner evenement organiseert, je hebt als organisator graag de controle over alle omstandigheden. Maar helaas, soms lopen de dingen anders dan gehoopt. Een evenementenverzekering biedt uitkomst!

Je kunt bijna alles verzekeren dankzij onze Feestverzekering.             Ongewenst annuleren, slecht weer, faillissement van de cateraar…                                    Ook bij aansprakelijkheid of een ongeval tijdens het evenement worden de kosten vergoed. Onze Evenementenverzekering kun je zelf samenstellen – precies zoals jij het nodig hebt.

Bruiloftverzekering

Een verzekering voor de mooiste dag van je leven? Dat kan bij be-insured.   Alle risico’s zijn af te dekken. Zo blijf jij niet met hoge kosten zitten als om welke reden dan ook de bruiloft niet kan doorgaan of verzet moet worden.

Voor wie is een bruiloftverzekering? Uiteraard voor jouw eigen bruiloft,     maar zeker ook als je een huwelijksjubileum of geregistreerd partnerschap gaat vieren.

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Door op de rubrieken te klikken krijg je aanvullende informatie over de dekking. 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

be-insured
Average rating:  
 0 reviews