055-3600102 info@be-insured.info

Fietsverzekering

Bij be-insured begrijpen we dat het hebben van een fietsverzekering van cruciaal belang is – omdat laten we eerlijk zijn, er is niets erger dan ontdekken dat je prachtige tweewieler ’s nachts is verdwenen en je nu een loopwedstrijd moet houden om je bus te halen. Of erger nog, die onvermijdelijke botsing met een postbus omdat je even niet oplette terwijl je genoot van het uitzicht. Gelukkig zijn wij er om je te redden uit deze tweewielige tragedies.

Onze uitgebreide fietsverzekering dekt niet alleen de kosten voor gestolen fietsen, maar ook voor de gevalletjes waarbij je fiets zich plotseling gedraagt als een acrobaat en een salto maakt over het asfalt. En laten we de waardevolle accessoires niet vergeten – die glimmende koplamp die je helpt door de donkere straten te navigeren, of die funky fietsbel die mensen doet denken dat er een ijskar om de hoek komt.

Met be-insured kun je met een gerust hart op je zadel stappen, wetende dat we niet alleen voor je fiets zorgen, maar ook voor jouw gemoedsrust. Dus stap op, zet je helm op en trappen maar! En als er iets gebeurt, zijn wij er om je te helpen, want bij be-insured denken we graag met je mee.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

be-insured
Average rating:  
 0 reviews