Fine Art

Fine Art is de kunstverzekering voor privéverzamelingen, bedrijfscollecties of museumcollecties. Het is een verzekering die elke vorm van kunst omvat. Van poppenhuisverzameling tot werken van Rauch. Schilderijen en beeldhouwwerken, maar ook installaties, tapijten en kostbaar aardewerk; wij bieden u hiermee een alomvattende kunstverzekering voor één exemplaar of een gehele collectie. De dekking beslaat vrijwel alle risico’s. Dus thuis, maar ook op een tentoonstelling of tijdens transport.

Fine Art is een verzekering voor kunst, objecten of verzamelingen. De kunstverzekering dekt vrijwel alle risico’s, overal ter wereld, op elke locatie, ook tijdens transport. Wat niet uitdrukkelijk uitgesloten is, is per definitie verzekerd. 

Fine arts

De zekerheden van Fine Art

  • We helpen u desgewenst geheel vertrouwelijk bij het professioneel taxeren en verzekeren van uw collectie.
  • Is een kunstwerk ná het herstel van een gedekte schade in waarde gedaald? Dan vergoeden we ook die waardevermindering.
  • Duikt een gestolen of verloren object uiteindelijk toch weer op? Dan krijgt u altijd de gelegenheid het terug te kopen.
  • Al uw nieuwe aankopen krijgen standaard een overdekking van 25%.
  • Fine Art dekt vrijwel elk risico van uw kunstbezittingen, inclusief beschadiging. U kunt kiezen voor contante schadevergoeding óf een volledig vergoede restauratie.
  • Soms is zelfs de kleinste beschadiging al fataal. Bij deelschade kunt u een voorwerp daarom als totaal verloren laten verklaren.

In samenwerking met Hiscox

Wij kunnen u deze verzekering bieden in samenwerking met Hiscox. Dankzij hun gedurende vele jaren opgebouwde internationale ervaring met het verzekeren van vermogende particulieren kunt u zich beschermd voelen door een bijzondere zeer uitgebreide verzekeringsdekking.

Tot € 150.000 kunnen wij de verzekering direct voor u aanvragen. Voor hogere verzekerde bedragen bieden wij een maatwerkoplossing.