055-3600102 info@be-insured.info

Voor alle inkomens, zakelijke en

particuliere

verzekeringen

Zorgverzekering met korting

Via FT Non kun je een collectieve zorgverzekering afsluiten. Hiervoor hebben wij met verschillende verzekeraars speciale afspraken gemaakt over premiekorting en extra voordelen. Hieronder zie je per verzekeraar wat die voordelen zijn en kun je de verzekering direct afsluiten. Het aanbod geldt ook voor je partner en kinderen.

Be-insured biedt je voor, tijdens en ook ná het afsluiten van je zorgverzekering ondersteuning. Je kunt het hele jaar bij ons terecht met vragen over je verzekering.

Aanbod CZ

  • 3,5 % korting op de basisverzekering
  • 10% korting op aanvullende verzekering
  • Zeer ruime vergoeding in collectieve aanvullende verzekering

 

Het FitzMe portal is een online platform met praktische informatie, oefeningen en diverse gezondheidsprogramma’s. Met het FitzMe portal kun je aan de slag met de meest voorkomende arbeidsrisico’s, bijvoorbeeld werkstress, fysieke belasting en slaapproblemen.

 

 

Verzekerden van CZ ontvangen korting op producten zoals brillen, zonnebrand, waterflessen enz.

 

 

Aanbod Menzis

  • 5% korting op de basisverzekering
  • 9% korting op aanvullende en tandartsverzekering

SamenGezond is een spaarprogramma waarmee je punten kunt verdienen en die je in de webshop kunt uitgeven aan korting of speciale producten gerelateerd aan de zorg. Of je kunt doneren voor een goed doel.

Het team van specialisten staat voor je klaar

Wil je meer informatie over andere verzekeringen? Misschien voor een aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandverzekering of woonhuisverzekering enz. We denken graag met je mee.