055-3600102 info@be-insured.info

Voor alle inkomens, zakelijke en

particuliere

verzekeringen

Veilig wonen en leven

Huis & Kunst is de alomvattende inboedelverzekering voor vermogende particulieren. Een exclusieve verzekering die de klok terugdraait naar het moment vóór de inbraak, de waterschade of de diefstal. Een verzekering voor zaken van financiële én emotionele waarde. Je inboedel, maar ook je kunst, sieraden en kleding.

Family Protection en Cyber

De optionele, aanvullende gezinsdekking voor bijzondere risico’s. Het is een dekking tegen de gevolgen van cybercriminaliteit zoals cyberafpersing,           e-reputatieschade, verlies van geld op rekening, identiteitsfraude en inbreuk op je privacy. Deze module dekt bovendien invaliditeit en overlijden als gevolg van geweld, evenals crisisrespons bij ontvoering.

Prettige extra’s

  • Huis & Kunst dekt vrijwel elk risico van je kunstbezittingen. Ook tijdens vervoer.
  • Er geldt geen dekkingsbeperkingen bij diefstal uit auto’s.
  • Je kunt een tweede woning in het buitenland op dezelfde polis meeverzekeren.
  • Er geldt slechts één maand opzegtermijn. Je huis is tijdelijk onbewoonbaar door brand of waterschade? De polis vergoedt tot drie jaar vervangende woonruimte, in kwaliteit vergelijkbaar met je eigen huis.

In samenwerking met Hiscox

Wij kunnen je deze verzekering bieden in samenwerking met Hiscox.     Dankzij hun gedurende vele jaren opgebouwde internationale ervaring met het verzekeren van vermogende particulieren kun je beschermd voelen door een bijzondere zeer uitgebreide verzekeringsdekking.

Vanzelfsprekend is iedere verzekering maatwerk.