055-3600102 info@be-insured.info

Youngtimerpolis

De verzekering die jouw passie beschermt. Met de Youngtimerpolis van be-insured rijd je met zekerheid en charme. Jouw geliefde youngtimer, met zijn unieke klassieke karakter, verdient de beste bescherming. Met onze polis geniet je van beperkte en volledige cascodekking op basis van de taxatiewaarde. Bovendien profiteer je van premiekorting op basis van jouw schadevrije jaren. Of je nu een ervaren bestuurder bent of een jonge liefhebber, bij be-insured vinden we altijd de verzekering die bij jou en jouw youngtimer past. Ontdek het vandaag nog en vraag een offerte aan.

Voorwaarden youngtimer polis:

• De youngtimer is minimaal 10 jaar oud en heeft een klassiek karakter;
• Maximaal 20.000 kilometer per jaar;
• Beperkt en  volledige cascodekking op basis van de taxatiewaarde (niet op dag- of nieuwwaarde);
• Premiekorting op basis van schadevrije jaren;
• Bestuurder is 24 jaar of ouder.

be-insured heeft meerdere verzekeringen. Per verzekeraar kunnen afwijkende acceptatiecriteria gelden. Vul het aanvraagformulier onderaan deze pagina in. Je ontvangt van ons een offerte die het beste bij jou en jouw youngtimer past.

Bron: Auto Motor Klassiek – Aart van der Haagen

Klassieker hobbymatig

  • Mogelijk voor voertuigen vanaf 12 jaar;
  • Beperkt of cascodekking en premie op basis van taxatiewaarde;
  • Vaste premiebedragen;
  • 3000, 5.000, 7.500 of 10.000 km per jaar.

be-insured heeft meerdere verzekeringen. Per verzekeraar kunnen afwijkende acceptatiecriteria gelden. Vul het aanvraagformulier in. Je ontvangt van ons een offerte die het beste bij jou en jouw klassieker past.

 

Taxatie

Er zijn verschillende redenen waarom jouw klassieker een taxatie nodig heeft. Eén van de meest voorkomende is om een WA-Beperkt-Casco of WA-Casco (allrisk) verzekering af te sluiten. Tijdens de geldigheidsduur van het taxatierapport, is de taxatiewaarde ook de verzekerde waarde. De verzekeringsmaatschappij keert daarom bij diefstal of of total loss deze waarde uit. Dit gebeurt op basis van artikel 7:960 BW. Dit betekent dat als je het voertuig hebt laten taxeren, je er zeker van kunt zijn dat de getaxeerde waarde ook daadwerkelijk wordt uitgekeerd.

Een andere reden om je voertuig te laten taxeren kan de aan- of verkoop zijn. Zo weet je als koper of verkoper dat de prijs in overeenstemming is met de marktwaarde. Ook geeft het een goed beeld in welke staat het voertuig is.

Zelfs als je het voertuig alleen WA wilt verzekeren, is een taxatie zinvol. Als je namelijk buiten je schuld schade oploopt, kun je met een taxatierapport beter aantonen wat de waarde van het voertuig is. De kans is klein dat hierover vervelende discussies met de tegenpartij ontstaan.

Hoe lang is een taxatie geldig?
Gebruik je de klassieker dagelijks, dan is de taxatie twee jaar geldig. Bij hobbymatig gebruik is dit soms zelfs drie jaar. Een taxatie is alleen geldig wanneer deze door een erkend taxatiebureau is opgesteld.

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

be-insured
Average rating:  
 5 reviews
Altijd goede service

Al een aantal jaren tevreden klant met diverse youngtimers. Ieder keer weer een goed service!

 by Willem
Uitstekende service!

Ik ben al jaren tevreden klant hier.

Recent bij de aanschaf van een nieuwe auto, moest er natuurlijk een nieuwe verzekering bij. Mijn schadevrije jaren waren verspreid over meerdere verzekeringen. Dankzij snel en uitstekend uitzoekwerk van be-insured stonden ze in no-time op mijn nieuwe verzekering.

Ik sta weer versteld van de goede service en kunde!

Nogmaals dank, be-insured-team!
Een tevreden klant.

 by kees koelmans
Onalledaags prettige communicatie

Vanaf het begin buitengewoon heldere & vlotte communicatie: binnen drie dagen was mijn nieuwe oude Rover 75 als youngtimer verzekerd. Excellente communicatie en uitstekende bereikbaarheid. Bravo!

 by Robbert

Goede service en fijn persoonlijk contact. Ze staan altijd voor je klaar. Top!

 by mike
goed en vertrouwd verzekerd.

Heb mijn oldtimers/dagelijkse auto`s verzekerd via youngtimerpolis en helaas 1keer schade gehad schuld door een.ander.en alles tot in de puntjes geregeld.echt klasse waar vindje dat tegenwoordig? Nou ja bij youngtimer polis dus! Aarzel niet langer en verzeker u auto bij Youngtimer polis.nlGeplaats door zeer tevreden klant.