055-3600102 info@be-insured.info

MKB Pakket

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Gerust ondernemen

Als ondernemer loopt u dagelijks risico’s die soms niet te overzien zijn. Bijvoorbeeld onenigheid met een opdrachtgever of schade waarvoor u aansprakelijk wordt gesteld. En u niet alleen, maar ook uw medewerkers kunnen schade oplopen of veroorzaken tijdens het werk. Het is heel belangrijk u goed te verzekeren tegen mogelijke risico’s. Met het MKB pakket is uw bedrijf goed verzekerd en kunt u zich richten ondernemen, zonder zorgen over de continuïteit van uw bedrijf.

Alles verzekeren is niet altijd nodig. Welke wel verstandig zijn om af te sluiten is o.a. afhankelijk van het soort werk, welke branche en de risico’s die binnen uw onderneming bestaan.

Onderstaande tool geeft direct een idee welke verzekering(en) u nodig heeft voor uw bedrijf. Wij kunnen u verder adviseren over welke verzekering het beste past en deze ook direct voor u afsluiten.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]

De belangrijkste verzekeringen:

Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijven
Tijdens het werk kan het gebeuren dat schade ontstaat aan derden of hun goederen. Voor deze risico’s dient u een Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijven (AVB) af te sluiten. Een AVB dekt over het algemeen alleen materiële risico’s af en geen persoonlijk letsel.

Beroepsaansprakelijkheid
Bepaalde beroepsgroepen lopen een hoger risico doordat ze naast materiële schade ook vermogensschade kunnen veroorzaken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een accountant die een verkeerde aangifte doet of een advocaat die een verkeerd advies geeft waardoor er aanzienlijke schade voor de klant ontstaat. Voor deze beroepsgroepen is er de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Rechtsbijstandverzekering
Als u goederen of diensten levert, kan er een geschil ontstaan over de levering. U heeft dan een advocaat nodig om alsnog uw recht te halen. Een Rechtsbijstandverzekering voorkomt de risico’s op hoge kosten om uw recht te halen.

Autoverzekering
Zakelijke autoverzekeringen worden vaak afgesloten voor auto’s die veel voor de zaak gebruikt worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de accountmanager die zijn auto gebruikt om naar klanten te rijden, koeriers of taxibedrijven.
Het is belangrijk om te kijken naar de soorten en dekkingen van de bedrijfsautoverzekering. Denk hierbij ook aan aanvullende verzekeringen zoals een inzittendenverzekering, rechtsbijstand of pechhulpverzekering.

Klik & Sluit