055-3600102 info@be-insured.info

Voor alle inkomens, zakelijke en

particuliere

verzekeringen

Quadverzekering

Er zijn drie verschillende dekkingsmogelijkheden: WA-dekking, WA+ beperkt Casco (WA plus) en WA+ volledig Casco (allrisk). Daarnaast is de quadverzekering uit te breiden met een aantal aanvullende verzekeringen, zoals een schadeverzekering voor opzittenden, ongevallen voor opzittenden en een verkeersrechtsbijstandverzekering.

Iedereen die quad koopt is verplicht om tenminste een WA-verzekering (wettelijke aansprakelijkheid) af te sluiten.

De verschillende dekkingen:

WA-dekking (Wettelijke Aansprakelijkheid)
De schade die je met de quad toebrengt aan personen of andermans spullen wordt vergoed. De schade aan de quad zelf is bij de WA-dekking niet meeverzekerd.

WA+ beperkt casco (WA plus)
Hiermee ben je ook verzekerd voor schade aan de eigen quad na brand, storm en diefstal. Maar ontstaat er door eigen schuld schade aan de quad, bijvoorbeeld door een botsing? Dan ben je hiervoor niet verzekerd.

WA+ volledig casco (ook wel allrisk genoemd)
Met deze dekking ben je verzekerd voor alles wat hierboven genoemd is. Bovendien ben je met de allrisk polis verzekerd tegen schade aan de eigen quad. Dus veroorzaak jij zelf schade ook bijvoorbeeld bij een aanrijding door jouw schuld, dan krijg je de kosten vergoed.

Schadeverzekering voor opzittenden: Financiële bescherming voor jou en de medepassagier – wel zo’n veilig idee als je samen onderweg bent. In geval de medepassagier kosten maakt voor bijvoorbeeld behandeling in het ziekenhuis of spullen die hij/zij bij zich heeft, dan worden die kosten vergoed. Zelfs de kosten die de werkgever van de passagier moet maken, omdat diegene niet kan werken als gevolg van het ongeval, worden vergoed door de schadeverzekering voor opzittenden.

Ongevallen opzittendenverzekering: Als de medepassagier blijvend invalide wordt of komt te overlijden, dan vergoedt de verzekeraar een vast bedrag.

Verkeersrechtsbijstand: Voor alle juridische hulp na bijvoorbeeld een ongeval en pechhulp. De verzekering is geldig zowel binnen Nederland, als in heel Europa.

Berekend de premie