055-3600102 info@be-insured.info

Reis-/Annuleringsverzekering  

Of een reisverzekering nodig is hangt samen met het soort vakantie waarvan je gaat genieten. In het algemeen geldt: hoe verder weg en/of hoe duurder de vakantie, hoe groter de noodzaak. Blijf je in Nederland en neem je weinig (kostbare) spullen mee, dan kan een verzekering doorgaans wel achterwege blijven. Ga je op rondreis door bijvoorbeeld Azië, dan is een goede verzekering inclusief werelddekking en dekking voor geneeskundige kosten soms letterlijk van levensbelang.

De belangrijkste reden om wél een reisverzekering af te sluiten, is de geboden hulp in noodsituaties. Denk aan een ongepland vervroegde terugreis of juist een langer dan gepland verblijf inclusief extra reiskosten als gevolg van een ongeval, ziekte of overlijden. Zo kun je zorgeloos op reis.

Kan je op het laatste moment niet vertrekken? Of moet je eerder terug door een ernstige gebeurtenis? Dan is het fijn als je goed verzekerd bent tegen de financiële gevolgen. Ook onvrijwillige werkloosheid en een onverwacht nieuwe woning zijn doorgaans grond voor annulering. Je krijgt de reissom dan geheel of gedeeltelijk terug.

De premie van de annuleringsverzekering is gebaseerd op de reissom en je kan zelf de dekking kiezen. De premie is online te berekenen en de verzekering direct af te sluiten.


Nog meer besparen? Vraag het Lola
Wil je meer informatie over andere verzekeringen? Misschien voor een aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandverzekering of woonhuisverzekering enz. Lola denkt graag met je mee.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

be-insured
Average rating:  
 0 reviews