055-3600102 info@be-insured.info

Voor alle inkomen, zakelijke en

particuliere

verzekeringen

Motorverzekering

Zorgeloos de weg op? Kies eenvoudig de motorverzekering die bij jou past.    Er zijn drie verschillende dekkingsmogelijkheden: WA-dekking, WA+ beperkt Casco (WA plus) en WA+ volledig Casco (allrisk). Daarnaast is de motorverzekering uit te breiden met een aantal aanvullende verzekeringen, zoals een schadeverzekering voor opzittenden, ongevallen voor opzittenden en een verkeersrechtsbijstandverzekering.

De verschillende dekkingen:

WA-dekking (Wettelijke Aansprakelijkheid)
De schade die jij met jouw motor toebrengt aan personen of andermans spullen wordt vergoed. De schade aan jouw motor is bij de WA-dekking niet meeverzekerd.

WA+ beperkt casco (WA plus)
Hiermee ben je ook verzekerd voor schade aan de eigen motor na brand, storm en diefstal. Maar ontstaat er door jouw schuld schade aan de eigen motor, bijvoorbeeld door een botsing? Dan worden die kosten niet vergoed.

WA+ volledig casco (ook wel allrisk genoemd)
Met deze dekking ben je verzekerd voor alles wat hierboven genoemd is. Bovendien ben je met de allrisk polis verzekerd tegen alle schade aan de eigen motor. Dus veroorzaak jij zelf de schade, bijvoorbeeld bij een aanrijding door jouw schuld, dan krijg je de kosten vergoed.

Schadeverzekering voor opzittenden:                                                     Financiële bescherming voor jou en de medepassagier – wel zo’n veilig idee als je samen op onderweg bent. In geval de   medepassagier kosten maakt voor bijvoorbeeld behandeling in het ziekenhuis of spullen die hij/zij bij zich heeft, dan worden die kosten vergoed. Zelfs de kosten die de werkgever van de passagier moet maken, omdat diegene niet kan werken als gevolg van het ongeval, worden vergoed door de schadeverzekering voor opzittenden.

Ongevallen opzittendenverzekering:                                                                  Als de medepassagier blijvend invalide wordt of komt te overlijden,               dan vergoedt de verzekeraar een vast bedrag.

Verkeersrechtsbijstand: Voor alle juridische hulp na bijvoorbeeld een ongeval en pechhulp. De verzekering is geldig zowel binnen Nederland als in heel Europa.

Bereken de premie

Klik & sluit

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

be-insured
Average rating:  
 0 reviews