055-3600102 info@be-insured.info

Wat betekent WIA voor mij als werkgever of werknemer?

Bij be-insured nemen we de term “werkgever” heel serieus. Serieus genoeg om te weten dat jouw werknemers niet alleen je grootste troef zijn, maar ook je grootste investering. En laten we eerlijk zijn, je wilt niet dat die investering in rook opgaat als een werknemer onverhoopt arbeidsongeschikt raakt.

Daarom hebben we bij be-insured de kracht van “be-protected” geïntroduceerd! Want laten we eerlijk zijn, niemand wil in een situatie belanden waarin ze zich afvragen: “Kan ik morgen nog wel mijn favoriete hobby uitoefenen: Netflix binge-watchen?” Dankzij onze verzekeringen en services hoef je je daar geen zorgen over te maken.

Wij geloven in het versterken van de band tussen werkgever en werknemer. En laten we eerlijk zijn, er is geen betere manier om die band te versterken dan door te zorgen dat beide partijen financieel beschermd zijn, ongeacht of het nu gaat om een tennisarm van te veel papierwerk of een dansblessure tijdens het bedrijfsfeest.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek vandaag nog de kracht van be-insured en geef jezelf en je werknemers de gemoedsrust die ze verdienen. En als je niet zeker weet hoe je dit moet aanpakken, bel dan gewoon onze relaties. Die weten vast en zeker hoe geweldig we zijn. We hebben het tenslotte niet van onszelf, maar van hen!

Denken met ons mee!

Jessica Obels (Telefoonnummer: 088-7792000)

Teamleider Administratie & Service, Pluryn

0% tot 35% arbeidsongeschikt

Je hebt geen recht op een uitkering via het UWV. Je werkgever gaat kijken of je een andere functie binnen het bedrijf is. Zijn er geen mogelijkheden voor een andere functie, dan kan je werkgever kijken of je bij een ander bedrijf kan kunt werken. 

Vanaf 35% arbeidsongeschikt?

Je wordt automatisch ontslagen na 104 weken ziek te zijn geweest. UWV neemt vanaf nu de leiding. 

0% tot 35% arbeidsongeschikt. Kan ik me hiervoor verzekeren?

Ja, hiervoor is de WIA-Bodemverzekering. Deze biedt een uitkering aan tot maximaal 100% van het oorspronkelijke loon keer het door het UWV vastgestelde percentage arbeidsongeschiktheid. Wanneer je van 15% tot 35% arbeidsongeschikt bent dan heb je recht op een uitkering. 

Vanaf 35% arbeidsongeschikt. Kan ik me hiervoor verzekeren?

Ja Een WGA Hiaat (uitgebreid) verzekering vult de WGA-uitkering aan tot maximaal 70% van het verzekerde loon van maximaal € 71.628 (1 januari 2024).
Als je meer dan € 71.628 loon hebt, dan kun je minimaal 70% van je hogere loon verzekeren met een WIA-Excedent verzekering tings.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

be-insured
Average rating:  
 0 reviews