055-3600102 info@be-insured.info

WIA Hiaatverzekering - Sluit risico's uit en bescherm je werknemers

Bij be-insured begrijpen we dat het leven soms net zo voorspelbaar is als een kudde katten op kattengras – altijd verrassend. En laten we eerlijk zijn, niemand wil dat hun werknemers zich in een financiĆ«le achtbaan bevinden als het onverwachte toeslaat. Met onze WIA Hiaatverzekering maken we er een sport van om je werknemers te beschermen tegen de grillen van het lot, zodat ze zich kunnen concentreren op het belangrijkste: hun werk, niet hun bankrekening.

Waarom het risico lopen om in de problemen te komen met misgelopen inkomsten als je werknemers opeens moeten verdwijnen in een mist van ongelukkig toeval? Met onze verzekering kunnen we dat financiĆ«le gat dichten sneller dan je “claim” kunt zeggen.

We weten dat je het al druk genoeg hebt met het ontwijken van bureaucratische muren en het jongleren met papierwerk als een circusartiest op stelten. Daarom maken we het aanvragen van een offerte bij ons net zo eenvoudig als het openen van een pot pindakaas – geen fratsen, gewoon goede service.

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact op met be-insured en laat ons je laten zien waarom we de spreekwoordelijke kampioenen zijn van het verzekeren van je bedrijf. En als je het niet van ons wilt horen, vraag het dan gerust aan onze geliefde klanten – die weten dat we beter zijn dan een doos chocolaatjes op Valentijnsdag.

Denken met ons mee!

Jessica Obels (Telefoonnummer: 088-7792000)

Teamleider Administratie & Service, Pluryn

Contactformulier

Wil je contact met ons opnemen, dan kan dat ook via onderstaande formulier