055-3600102 info@be-insured.info

Youngtimerpolis

Het rijden van een Youngtimer is tegenwoordig erg populair. Niet alleen de fiscale voordelen spelen mee, maar vooral het sentiment en de charme van de modellen. Natuurlijk wil je dat jouw grote passie goed verzekerd is. De Youngtimerpolis van be-insured is een combinatie van een personenauto- en een klassiekerverzekering.

De voorwaarden die voor deze polis gelden:
• Het voertuig is minimaal 10 jaar oud en heeft een klassiek karakter;
• Maximaal 20.000 kilometer per jaar;
• Beperkt en cascodekking op basis van de taxatiewaarde (niet op dag- of nieuwwaarde);
• Premiekorting op basis van schadevrije jaren;
• Zakelijk gebruik ook mogelijk;
• Bestuurder is 24 jaar of ouder.
be-insured heeft meerdere verzekeringen. Per verzekeraar kunnen afwijkende acceptatiecriteria gelden. Vul het aanvraagformulier in en je ontvangt van ons een offerte die het beste bij jou en jouw auto past.

Bron: Auto Motor Klassiek – Aart van der Haagen

Klassieker hobbymatig

  • Mogelijk voor voertuigen vanaf 12 jaar;
  • Beperkt of cascodekking en premie op basis van taxatiewaarde;
  • Vaste premiebedragen;
  • 000, 5.000, 7.500 of 10.000 km per jaar.

be-insured heeft meerdere verzekeringen. Per verzekeraar kunnen afwijkende acceptatiecriteria gelden. Vul het aanvraagformulier in en je ontvangt van ons een offerte die het beste bij jou en jouw auto past.

 

Taxatie


Er zijn verschillende redenen waarom jouw klassieker een taxatie nodig heeft. Eén van de meest voorkomende is om een WA-Beperkt-Casco of WA-Casco (allrisk) af te sluiten. Tijdens de geldigheidsduur van het taxatierapport keert de verzekeringsmaatschappij bij diefstal of als jouw auto total loss is verklaard, de getaxeerde waarde uit. Dit gebeurt op basis van artikel 7:960 BW. Dit betekent dat als je het voertuig hebt laten taxeren, je er zeker van kunt zijn dat de getaxeerde waarde ook daadwerkelijk wordt uitgekeerd.

Een andere reden om je voertuig te laten taxeren kan de aan- of verkoop zijn. Zo weet je als koper of verkoper of de prijs in overeenstemming is met de marktwaarde en in welke staat het voertuig is.

Ook als je het voertuig alleen WA wilt verzekeren, is een taxatie zinvol. Als je namelijk buiten je schuld schade oploopt, kun je met een taxatierapport beter aantonen wat de waarde van het voertuig is en is de kans klein dat hierover vervelende discussies met de tegenpartij ontstaan.

Hoe lang is een taxatie geldig?
Gebruik je de klassieker dagelijks, dan is de taxatie twee jaar geldig. Bij hobbymatig gebruik is dit drie jaar.

 

Youngtimer Rally

 

Wat is nodig voor deelname?

Eerst en vooral natuurlijk een voertuig. De auto waarin je wilt meedoen moet voldoen aan alle wettelijke beschikkingen om op de openbare weg te mogen rijden, te denken valt aan een juiste verzekering, inschrijving en technische eisen (APK). Je bent als bestuurder van de auto bovendien in het bezit van een geldig Nederlands rijbewijs.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

be-insured
Average rating:  
 2 reviews
by Robbert on be-insured

Goede service en fijn persoonlijk contact. Ze staan altijd voor je klaar. Top!

by mike on be-insured
goed en vertrouwd verzekerd.

Heb mijn oldtimers/dagelijkse auto`s verzekerd via youngtimerpolis en helaas 1keer schade gehad schuld door een.ander.en alles tot in de puntjes geregeld.echt klasse waar vindje dat tegenwoordig? Nou ja bij youngtimer polis dus! Aarzel niet langer en verzeker u auto bij Youngtimer polis.nlGeplaats door zeer tevreden klant.